De deadline van de Implementatie- en opschalingscoaching Technologie voor Valpreventie is verschoven van dinsdag 15 oktober 14.00 uur naar dinsdag 29 oktober 14.00 uur. Er is nog budget beschikbaar. Deze subsidieregeling richt zich op zorginnovaties die het valrisico voor ouderen kunnen verminderen, of zelfs helpen voorkomen. Ben je betrokken bij de uitvoering van de Ketenaanpak Valpreventie? En kan deze regeling jouw organisatie verder helpen bij implementatie- of opschalingsvraagstukken? We nodigen je uit om een aanvraag in te dienen!

Wacht echter niet te lang met het indienen van je aanvraag. De oproep sluit eerder als het volledige budget is aangevraagd. We werken volgens het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt.'

Waar vind ik meer informatie?

Alle informatie met betrekking tot de subsidieoproep, doelgroep en uitdagingen waarbij een coach kan helpen vind je in dit nieuwsbericht.

Lees ook de subsidieoproep aandachtig door om je aanvraag volledig in te dienen!

Waar kan ik mijn aanvraag indienen?

Tot en met dinsdag 29 oktober 14.00 uur is het mogelijk om je aanvraag in te dienen via onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar de website van ZonMw.

Heb je een prangende vraag over de regeling, wil je weten of je in aanmerking komt of loop je tegen onduidelijkheden aan? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur via 070-3495004 of mail je vraag naar zorgvoorinnoveren@zonmw.nl.