De deadline van de Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis is verschoven van dinsdag 5 november 14.00 uur naar dinsdag 19 november 14.00 uur. In deze vierde en laatste ronde is nog budget beschikbaar. Wil je aan de slag met het implementeren en opschalen van zorginnovaties waardoor ouderen langer thuis kunnen wonen? Dan kan deze regeling jouw organisatie verder helpen!

We werken volgens het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt.' Wacht dus niet te lang met het indienen van je aanvraag. De oproep sluit eerder wanneer het volledige budget is aangevraagd.

Waar vind ik meer informatie?

Informatie met betrekking tot de subsidieoproep, doelgroep en uitdagingen waarbij een coach kan helpen vind je in dit nieuwsbericht. Alle voorwaarden voor indiening zijn terug te vinden in de subsidieoproep.

Waar kan ik mijn aanvraag indienen?

Tot en met dinsdag 19 november 14.00 uur is het mogelijk om je aanvraag in te dienen via onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar de website van ZonMw. 

Heb je een vraag over de regeling, wil je weten of je in aanmerking komt of loop je tegen onduidelijkheden aan? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur via 070-3495004 of mail je vraag naar zorgvoorinnoveren@zonmw.nl.